Tilu Stasion Mesin Thermoforming

Tilu Stasion PLA Mesin Thermoforming Plastik, 20 taun pangalaman penjualan R&D, Pabrik penjualan langsung.
  • PLA Degradable Compostable Palastik dahar beurang Box Plate Saeful Dulang Thermoforming Mesin
    Modél: HEY01

    PLA Degradable Compostable Plast...

    PLA Degradable Plastik Dahar beurang Box Plate Bowl Baki Thermoforming Mesin Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Ieu Bahan anu cocog: PLA, PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEE...
  • Tilu Stasion Tekanan Negatip Ngabentuk Mesin HEY06
    Modél: HEY06

    Tekanan Negatip Tilu Stasion...

    Tilu Stasion Mesin Ngabentuk Tekanan Negatip HEY06 Aplikasi Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, bungkusan ...
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
    Modél: HEY01

    PLC Tekanan Thermoforming Machi...

    Mesin Thermoforming Tekanan PLC Sareng Tilu Stasion HEY01 Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Tekanan Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (baki endog, f...

Kirim pesen anjeun ka kami: