Opat Stasion Mesin Thermoforming

Opat Stasion Tekanan Thermoforming Mesin: Ngabentuk, motong, Punching, Stacking. tina PLA, PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, Toong, PLA, CPET, jsb.   
  • Opat Stasion ageung PP Plastik Thermoforming Mesin HEY02
    Modél: HEY02

    Opat Stasion ageung PP Plastik T ...

    Opat Stasion Besar PP Plastik Thermoforming Mesin ngabentuk, motong sareng tumpukan dina hiji garis.Ieu sagemblengna disetir ku motor servo, operasi stabil, noise low, efisiensi tinggi, cocog pikeun ...

Kirim pesen anjeun ka kami: