Mesin vakum ngabentuk plastik

Mesin vakum ngabentuk plastikSistim kontrol PLC, pikeun APET, PETG, PS, PVC jsb.
  • PLC otomatis PVC palastik vakum ngabentuk Mesin HEY05
    Modél: HEY05

    PLC otomatis PVC palastik vakum ...

    PLC Otomatis PVC Plastik Vakum Ngabentuk Mesin HEY05 Thermoplastic Vacuum Ngabentuk Mesin Katerangan Vakum ngabentuk, ogé katelah thermoforming, tekanan vakum ngabentuk atawa vakum mo...
  • Tekanan négatif Ngabentuk Mesin Pikeun Seedling Dulang HEY06-6335
    Modél: HEY06-6335

    Mesin Ngabentuk Tekanan Negatip...

    Aplikasi Ieu mesin thermoforming plastik tekanan négatip utamana pikeun produksi rupa-rupa peti plastik (seeding baki, wadahna buah, wadahna dahareun, jsb) kalawan thermoforming ...

Kirim pesen anjeun ka kami: