Produk

GTSMART Mesin Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.produk utama urang kaasupOtomatis PLA Mesin Thermoforming PlastikjeungMesin Thermoforming Piala PLA, Mesin Nyieun Piala Plastik,Mesin vakum ngabentuk, Mesin baki bibitjeungMesin Pabrik Pot Kembang Plastikjst.
  • PLA Degradable Compostable Palastik dahar beurang Box Plate Saeful Dulang Thermoforming Mesin
    Modél: HEY01

    PLA Degradable Compostable Plast...

    PLA Degradable Plastik Dahar beurang Box Plate Bowl Baki Thermoforming Mesin Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Ieu Bahan anu cocog: PLA, PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEE...
  • Pinuh Servo Piala Plastik Nyieun Mesin HEY12
    Modél: HEY12

    Pinuh Servo Piala Plastik Nyieun Ma...

    Mesin pembuatan cangkir Aplikasi Mesin pembuatan cangkir Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (gelas jeli, cangkir inuman, wadah pakét, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos ...
  • Otomatis Disposable Plastik Kaca Nyieun Mesin Piala Thermoforming Mesin
    Modél: HEY11

    Kaca Plastik Disposable Otomatis ...

    Mesin Thermoforming Piala Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (cangkir disposable, cangkir inuman, cangkir Jelly, mangkok dahareun jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP, PET, PS, PLA jsb.
  • Tilu Stasion Tekanan Negatip Ngabentuk Mesin HEY06
    Modél: HEY06

    Tekanan Negatip Tilu Stasion...

    Tilu Stasion Mesin Ngabentuk Tekanan Negatip HEY06 Aplikasi Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, bungkusan ...
  • PLC otomatis PVC palastik vakum ngabentuk Mesin HEY05
    Modél: HEY05

    PLC otomatis PVC palastik vakum ...

    PLC Otomatis PVC Plastik Vakum Ngabentuk Mesin HEY05 Thermoplastic Vacuum Ngabentuk Mesin Katerangan Vakum ngabentuk, ogé katelah thermoforming, tekanan vakum ngabentuk atawa vakum mo...
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
    Modél: HEY01

    PLC Tekanan Thermoforming Machi...

    Mesin Thermoforming Tekanan PLC Sareng Tilu Stasion HEY01 Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Tekanan Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (baki endog, f...
  • Hidrolik Servo Plastik Piala Thermoforming Mesin HEY11
    Modél: HEY11

    Cangkir Plastik Servo Hidrolik Ther...

    Servo manjang adopts sistem hidrolik jeung kontrol téhnologi listrik.Éta mangrupikeun mesin rasio harga anu luhur anu dikembangkeun dumasar kana paménta pasar palanggan.Sakabeh mesin dikawasa ...
  • Biodegradable PLA Disposable Piala Plastik Nyieun Mesin
    Modél: HEY12

    Biodegradable PLA Disposable Pla...

    Biodegradable PLA Disposable Plastic Cup Making Machine Application Biodegradable cup making machine utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (jelly cups, drink cups, pa...
  • Stasiun Tunggal Mesin Thermoforming Otomatis HEY03
    Modél: HEY03

    Thermof Otomatis Stasion Tunggal...

    Mesin Thermoforming Otomatis Stasion Tunggal, nganggo bagian olahan anu presisi, ngadukung kapang buatan diri, polishing eunteung, sistem operasi terpadu, gampang kahartos.
  • Tekanan négatif Ngabentuk Mesin Pikeun Seedling Dulang HEY06-6335
    Modél: HEY06-6335

    Mesin Ngabentuk Tekanan Negatip...

    Aplikasi Ieu mesin thermoforming plastik tekanan négatip utamana pikeun produksi rupa-rupa peti plastik (seeding baki, wadahna buah, wadahna dahareun, jsb) kalawan thermoforming ...
  • Opat Stasion ageung PP Plastik Thermoforming Mesin HEY02
    Modél: HEY02

    Opat Stasion ageung PP Plastik T ...

    Opat Stasion Besar PP Plastik Thermoforming Mesin ngabentuk, motong sareng tumpukan dina hiji garis.Ieu sagemblengna disetir ku motor servo, operasi stabil, noise low, efisiensi tinggi, cocog pikeun ...
  • Otomatis hidrolik palastik Kembang Pot Thermoforming Mesin HEY15B-2
    Modél: HEY15B-2

    Aliran Plastik Hidrolik Otomatis...

    Aplikasi Mesin Pembuat Pot Kembang Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik kalayan liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, bungkusan ngandung ...

Kirim pesen anjeun ka kami: