Hiji Station Thermoforming Mesin

Hiji Station Thermoforming Mesin tina rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, wadah dahareun,wadahna pakét, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP,APET,PS,PVC,EPS,OPS,ngintip,PLA,CPET,jsb.
  • Stasiun Tunggal Mesin Thermoforming Otomatis HEY03
    Modél: HEY03

    Thermof Otomatis Stasion Tunggal...

    Mesin Thermoforming Otomatis Stasion Tunggal, nganggo bagian olahan anu presisi, ngadukung kapang buatan diri, polishing eunteung, sistem operasi terpadu, gampang kahartos.

Kirim pesen anjeun ka kami: