. Ngeunaan Kami - GTMSMART Machinery Co., Ltd.

Tentang Kami

Naha milih kami

GTSMART Mesin Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.Produk utama kami kalebet mesin Thermoforming,Mesin Thermoforming palastikjeungPiala Thermoforming Mesin,Mesin vakum ngabentuk industri, Tekanan négatif Ngabentuk Mesin, Binih baki nyieun mesin, Mesin nyieun cangkir kertas,Mesin nyieun mangkok kertas, Mesin nyieun piring kertasjsb.
Urang pinuh nerapkeun sistem manajemen ISO9001 tur mastikeun ngawas sakabéh prosés produksi.Sadaya karyawan kedah ngalaman pelatihan profésional sateuacan damel.Unggal prosés ngolah sareng ngarakit gaduh standar téknis ilmiah anu ketat.Hiji tim manufaktur alus teuing jeung sistem kualitas lengkep mastikeun katepatan ngolah jeung assembly, kitu ogé stabilitas jeung reliabilitas produksi.

GTSMART -CE

GTSMART -CE

Tim

GTM ngagaduhan tim téknis profésional anu dikhususkeun pikeun panalungtikan, pamekaran, sareng produksi efisiensi tinggi, hemat energi sareng ékstrusi lambar plastik otomatis sareng alat anu aya hubunganana.Bisa nyadiakeun konsumén jeung jasa lengkep jeung wijaksana: kaasup mesin jeung desain kapang jeung manufaktur, instalasi tur commissioning, latihan staf, jeung sajabana, sarta lulus sertifikasi kaamanan CE.

Palayanan

Kami dumasar kana sumanget milarian bebeneran tina kanyataan sareng sikep narékahan pikeun kaunggulan, nengetan tren pangembangan mesin bungkusan plastik, ngagabungkeun téknologi produksi canggih mesin bungkusan plastik di bumi sareng di luar negeri sareng kabutuhan konsumén, sarta narékahan pikeun nyadiakeun konsumén urang jeung mesin bungkusan plastik kualitas pangluhurna sarta produk alat;Solusi pangalusna sarta komprehensif pre-diobral, diobral, jasa sanggeus-jualan jeung rojongan.

Perusahaan kami

公司

 

Pabrik urang

工厂

 

 Konsumén kami (Produk di tempat palanggan)

 

在机客户

 

 Nganteurkeun


出货


Kirim pesen anjeun ka kami: