. Taros Kami - GTMSMART Machinery Co., Ltd.

Taros Kami

GTSMART Mesin Co., Ltd.

No.15, Jalan Chifeng, Wewengkon Licheng, kota Quanzhou Fujian PR, 362000 Cina.

Telepon: 0086-0595-28886108

0086-18965623906

Wechat & WhatsApp: +86-18965623906

Skype:  Sales5@gtmsmart.com

Pilari Agen Global

Mangga ngahubungan kami lamun kabetot

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami: