Wilujeng sumping di

GTSMART Mesin Co., Ltd.

GTSMART Mesin Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.produk utama urang kaasupMesin ThermoformingjeungPiala Thermoforming Mesin, Mesin vakum ngabentuk, Tekanan négatif Ngabentuk MesinjeungMesin Baking Bibitjsb.Urang pinuh nerapkeun sistem manajemen ISO9001 tur mastikeun ngawas sakabéh prosés produksi.Sadaya karyawan kedah ngalaman pelatihan profésional sateuacan damel.Unggal prosés ngolah sareng ngarakit gaduh standar téknis ilmiah anu ketat.Hiji tim manufaktur alus teuing jeung sistem kualitas lengkep mastikeun katepatan ngolah jeung assembly, kitu ogé stabilitas jeung reliabilitas produksi.

Kategori produk

Kategori produk

Mesin Thermoforming Piala Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (gelas jelly, cangkir inuman, wadah pakét, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA, jsb.
Mesin thermoforming ieu dipaké pikeun ngahasilkeun paménta tinggi disposable seger / dahareun gancang, cangkir plastik buah, kotak, piring, wadahna, jeung farmasi, PP, PS, pepet, PVC, jsb.

Kirim pesen anjeun ka kami: