. Cina PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion - pabrik GTMSMART jeung pabrik |GTSMART

PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01

Modél: HEY01
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
Pananya Ayeuna

Rincian produk

Tag produk

Video

PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01

Bubuka produk

IeuTekanan Thermoforming MesinUtamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, wadah dahareun,wadahna pakét, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP,APET,PS,PVC,EPS,OPS,ngintip,PLA,CPET,jsb.

Fitur

  1. Kombinasi mékanis, pneumatik sareng listrik, sadaya tindakan kerja dikawasa ku PLC.layar rampa ngajadikeun operasi merenah tur gampang.
  2. Tekanan Jeung / Atawa vakum ngabentuk.
  3. Mesin Thermoforming: Upper jeung handap kapang ngabentuk.
  4. Dahar motor servo, panjang nyoco tiasa disaluyukeun sakedik.Kecepatan tinggi sareng akurat.
  5. Pamanas luhur & handap, opat bagian pemanasan.
  6. Manaskeun kalawan sistem kontrol suhu intelektual, nu boga precision tinggi, suhu seragam, moal effected ku tegangan luar. Konsumsi kakuatan Low (hémat énergi 15%), mastikeun umur layanan panjang tina tungku pemanasan.
  7. Ngabentuk jeung motong Unit kapang kabuka jeung nutup dikawasa ku motor servo, produk otomatis cacah.
  8. Produk ditumpuk ka handap.
  9. Mesin Thermoforming palastik:fungsi ngapalkeun data.
  10. lebar dahar bisa synchronously atawa mandiri disaluyukeun dina cara listrik.
  11. Pemanas bakal otomatis nyorong-kaluar nalika lambaranana réngsé.
  12. Otomatis roll lambar loading, ngurangan beban kerja.

Spésifikasi konci Mesin Thermoforming palastik

Modél

HEY01-6850

HEY01-7060

Wewengkon ngabentuk Max (mm2)

680x500

700x600

3 Stasion

Ngabentuk, motong, tumpukan

Lembar Lebar (mm) 350-720
Ketebalan lambar (mm) 0.2-1.5
Max.Dia.Gulungan Lembar (mm) 800
Ngabentuk Mold Stroke (mm) Kapang luhur 150, kapang handap 150
Konsumsi Daya 60-70KW / H
Ngabentuk kapang Lebar (mm) 350-680
Max.Jero kabentuk (mm) 100
Motong Mold Stroke (mm) Kapang luhur 150,Kapang handap 150
Max.Wewengkon motong (mm2)

680x500

750x610

Gaya motong (ton) 40
Laju garing (siklus / mnt) Max 30
Métode Cooling Produk Ku Cooling Cai
Pompa vakum UniverstarXD100
Sasayogian tanaga 3 fase 4 garis 380V50Hz
Max.Daya pemanasan 121.6
Max.Daya Sakabeh Mesin (kw) 160
Max.Diménsi Mesin (L * W * H) (mm) 11000 × 2200 × 2500
Beurat Sakabeh Mesin (T) ≈13

Brand komponén Utama

PLC MCGS
Layar cabak MCGS
Dahar Servo Motor DELTA
Ngabentuk Turun kapang Servo Motor DELTA
Ngabentuk Upper kapang Servo Motor DELTA
Motong Turun kapang Servo Motor DELTA
Motong Upper kapang Servo Motor DELTA
Stacking Servo Motor DELTA
Bata Pemanasan LUAR BIASA
Kontaktor AC CHNT
Thermo Relay CHNT
Relay panengah CHNT
Pindah hawa CHNT
Suhu Controller AOYI
Transduser OMDHON

 

20 taun pangalaman

GTSMART Mesin Co., Ltd.nyaéta perusahaan téknologi inovatif anu ngahijikeun téknologi, industri sareng perdagangan.Utamana ngembang sareng ngahasilkeun rupa-rupa jinis alat produksi otomatis precision tinggi.

Séri GTM anu nembé dikembangkeun tina garis produksi molding pencét hawa otomatis kalebet:Unit dahar, Unit pre-panas, Unit ngabentuk, Unit blanking nangtung, Unit tumpukan, Unit besi tua pungkal, punching motong na stacking tilu-dina-hiji Unit blanking horizontal, Unit panyiri online, jsb, nu bisa digabungkeun jeung garis produksi fléksibel. nurutkeun sarat produksi béda konsumén.

Aplikasi
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Disarankeun

    Langkung +

    Kirim pesen anjeun ka kami: