Mesin motong

Mesin GTMSMART Profesional produsén mesin motong plastik lepuh kalayan pangalaman langkung ti 20 taun.
  • Manipulator Bilateral Dahar Push tumpukan Mesin motong HEY21
    Modél: HEY21

    Bilateral Manipulator Dahar Pu...

    Aplikasi Produk ieu cocog pikeun operasi blanking rupa-rupa produk wewengkon badag kayaning palastik nyerep industri jeung bungkusan dahareun, sarta bisa otomatis grasped tur diitung ...
  • Lempeng Pinuh Blanking Bilateral Dahar Cutter Blister Plastik Mesin Motong HEY22
    Modél: HEY22

    Lempeng pinuh Blanking Bilateral Fe...

    Aplikasi Mesin motong ieu cocog pikeun motong rupa-rupa produk spasi badag dina industri plastik, bungkusan plastik jeung produk lianna.
  • Multi Bagéan Tunggal Mékanis Hand Blister bungkusan Mesin motong HEY23
    Modél: HEY23

    Multi-Segmén Tunggal Mékanis ...

    Aplikasi Mesin motong Ieu cocog pikeun blanking rupa-rupa produk aréa badag kayaning industri palastik-nyerep jeung bungkusan dahareun, nu bisa dibagi kana multi-tahap blanking ...

Kirim pesen anjeun ka kami: