Piala Thermoforming Mesin

Piala Thermoforming MesinUtamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (gelas jelly, cangkir inuman, wadah pakét, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PLA, PP, PET, PE, PS, HIPS jsb.
  • Pinuh Servo Piala Plastik Nyieun Mesin HEY12
    Modél: HEY12

    Pinuh Servo Piala Plastik Nyieun Ma...

    Mesin pembuatan cangkir Aplikasi Mesin pembuatan cangkir Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (gelas jeli, cangkir inuman, wadah pakét, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos ...
  • Otomatis Disposable Plastik Kaca Nyieun Mesin Piala Thermoforming Mesin
    Modél: HEY11

    Kaca Plastik Disposable Otomatis ...

    Mesin Thermoforming Piala Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (cangkir disposable, cangkir inuman, cangkir Jelly, mangkok dahareun jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP, PET, PS, PLA jsb.
  • Hidrolik Servo Plastik Piala Thermoforming Mesin HEY11
    Modél: HEY11

    Cangkir Plastik Servo Hidrolik Ther...

    Servo manjang adopts sistem hidrolik jeung kontrol téhnologi listrik.Éta mangrupikeun mesin rasio harga anu luhur anu dikembangkeun dumasar kana paménta pasar palanggan.Sakabeh mesin dikawasa ...
  • Biodegradable PLA Disposable Piala Plastik Nyieun Mesin
    Modél: HEY12

    Biodegradable PLA Disposable Pla...

    Biodegradable PLA Disposable Plastic Cup Making Machine Application Biodegradable cup making machine utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (jelly cups, drink cups, pa...

Kirim pesen anjeun ka kami: