Warta

  • Kumaha Pilih Piala Plastik Disposable?
    22-10-27

    Kumaha Milih Plast Disposable...

    cangkir plastik disposable utamana dibagi kana tilu jenis ku bahan baku 1. PET cangkir pepet, No 1 plastik, poliétilén terephthalate, ilahar dipaké dina botol cai mineral, rupa-rupa botol inuman ...
  • Naha Daur Ulang Plastik Berarti?
    22-10-21

    Naha Daur Ulang Plastik Berarti?

    Salila pamekaran produk plastik sareng plastik dina abad katukang, éta parantos nyayogikeun kontribusi anu ageung sareng genah anu teu terbatas pikeun produksi sareng kahirupan manusa.Dina waktos anu sami, jumlah anu ageung ...
  • Naon anu anjeun pikir ngeunaan mikro-plastik kapanggih dina ASI manusa pikeun kahiji kalina
    22-10-15

    Naon anu anjeun pikir ngeunaan Micro-plast ...

    Dina jurnal kimia Inggris "Polimér", ulikan anyar diterbitkeun némbongkeun yén ayana partikel mikro-plastik dina susu payudara manusa dina susu payudara manusa pikeun kahiji kalina, sarta eta ...
  • Paréntah Terlarang anu paling ketat: Ti Plastik Terbatas Ka Plastik Terlarang
    22-10-09

    Paréntah Terlarang anu paling ketat: F...

    Numutkeun statistik ti Badan Énergi Internasional (IEA), dina lima taun katukang, langkung ti 60 nagara parantos ngalaksanakeun pajeg atanapi pajeg pikeun plastik anu tiasa dianggo."Perintah dilarang ...
  • 2022 Bewara Libur Poé Nasional
    22-09-30

    2022 Bewara Libur Poé Nasional

    Bewara Libur Poé Nasional Numutkeun bewara GTMSMART, susunan pikeun Libur Poé Nasional nyaéta kieu: Dina kaayaan darurat, mangga ngahubungan kami ASAP.Wilujeng liburan!GTSMART ...
  • Struktur Dasar Mesin Nyieun Piala Plastik
    22-09-27

    Struktur Dasar Piala Plastik M...

    Naon struktur dasar mesin pikeun nyieun cangkir plastik?Hayu urang manggihan babarengan~ Ieu garis produksi cangkir plastik 1. rak otomatis-unwinding: Dirancang pikeun bahan kaleuwihan beurat ku u ...
  • GTMSMART Aya Dina Ékspansi
    22-08-31

    GTMSMART Aya Dina Ékspansi

    Salaku kasadaran masarakat panyalindungan bumi laun strengthened, sarta beuki loba perhatian anu dibayar ka tableware disposable dipaké dina kahirupan sapopoe, mesin cangkir disposable sarta tilu stati ...
  • Produksi Cekap Jeung Pangiriman Timely
    22-08-31

    Produksi Efisien Jeung Timely ...

    Filosofi kami pikeun nganteurkeun produk ka para nasabah kalayan kecepatan panggancangna sareng kualitas anu pangsaéna, anu parantos kéngingkeun negeskeun sareng pujian para nasabah.The ditingkatkeun jeung ditingkatkeun ful ...
  • Peran Sistem Kontrol Dina Mesin Thermoforming
    22-08-29

    Peran Sistem Kontrol I...

    Dina mesin thermoforming badag, sistem kontrol ngawengku instrumen, méter, pipa, valves, jeung sajabana pikeun ngadalikeun sagala rupa parameter jeung lampah dina unggal prosés panas ngabentuk.Kontrol nurutkeun p...
  • Peran Sistem Pendingin Dina Mesin Thermoforming
    22-08-24

    Peran Sistem Pendingin I...

    Kaseueuran Peralatan Thermoforming bakal gaduh sistem penyejukan mandiri, naon peran ieu dina prosés ngabentuk?Produk Thermoforming kedah langkung tiis sareng bentukna sateuacan ngabentuk, sareng c ...
  • Kumaha kaayaan molding mangaruhan prosés thermoforming?
    22-08-23

    Kumaha kaayaan molding mangaruhan ...

    Operasi ngabentuk rupa-rupa métode ngabentuk utamana ngabengkokkeun jeung manteng lambar preheated nurutkeun sarat predetermined ku nerapkeun gaya.Sarat paling dasar pikeun molding ...
  • Kacepetan Pangiriman Anyar Dina Ayunan
    22-07-25

    Laju Pangiriman Anyar Dina ...

    Ngomongkeun kiriman anyar, kapala pabrik, Pak Peng, nyarios deui sareng deui yén anjeunna "sibuk"!Behold, adegan sibuk ieu, sakumaha "panas" salaku cuaca.https://k781.goo...

Kirim pesen anjeun ka kami: