Lambaran Extrusion Line

  • Lambaran palastik Extruding Mesin HEY32
    Modél: HEY32

    Mesin Extruding Lambaran Plastik ...

    Fitur HEY32 Series Plastik Sheet Extruding Machine dikembangkeun ku paménta pasar.Ieu utamana dilarapkeun pikeun ngahasilkeun PP, PS, HIPS lambar.The screw tina mesin extruding ngagunakeun rati badag ...
  • PP HIPS Lambaran Extruder HEY31
    Modél: HEY31

    PP HIPS Lambaran Extruder HEY31

    Aplikasi Garis ékstrusi lambar ieu pikeun ngahasilkeun wadah PP / HIPS Disposables sapertos cangkir, baki, tutup, piring multi-kompartemen sareng wadah hinged sareng sajabana ti PP / HIPS Lambaran.

Kirim pesen anjeun ka kami: