Pot Kembang Plastik Thermoforming Mesin

Kembang Pot Nyieun Mesin Bahan Cocog: PP / PVC / PS / pepet / HIPS.Pabrik Dijual Langsung.
  • Otomatis hidrolik palastik Kembang Pot Thermoforming Mesin HEY15B-2
    Modél: HEY15B-2

    Aliran Plastik Hidrolik Otomatis...

    Aplikasi Mesin Pembuat Pot Kembang Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik kalayan liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, bungkusan ngandung ...

Kirim pesen anjeun ka kami: