• Automatic Hydraulic Plastic Flower Pot Thermoforming Machine HEY15B-2
    Modél: HEY15B-2

    Aliran Plastik Hidrolik Otomatis ...
    Aplikasi Mesin Ngadamel Pot Kembang Mesin Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik sareng liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, wadah bungkus ...

  • Automatic Plastic Flower Pot Making Machine HEY15B-3
    Modél: HEY15B-3

    Otomatis Plastik Kembang Pot Mak ...
    Aplikasi Mesin Ngadamel Pot Kembang Ieu Mesin Thermoforming Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik sareng liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, bungkus ...

Kirim pesen anjeun ka kami: