Warta

  • What Role Does The Plastic Cup Machine Auxiliary Equipment Play?
    21-09-08

    Naon Peran Piala Plastik M ...
    Naon mesin pembuat cangkir Mesin pembuat cangkir plastik anu tiasa dianggo utamina pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (cangkir jelly, cangkir inuman, wadah bungkus, sareng sajabana) kalayan thermopla ...

  • About The Plastic Flower Pot Thermoforming Machine
    21-09-01

    Ngeunaan Pot Kembang Plastik The ...
    Naha milih pariuk palastik? Jalma-jalma sering resep ka tukang melak palastik umum sabab murah, gampang sumberna sareng enteng. Pariuk palastik hampang, kuat sareng fleksibel. Plast ...

  • Learn How The Vacuum Forming Make It A Great Option ?
    21-08-24

    Diajar Kumaha Vakumna Ngabentuk Mak ...
    Sababaraha kanyamanan modéren anu urang resep unggal dinten dimungkinkeun berkat ngabentuk vakum. Kayaning prosés manufaktur serbaguna, alat médis anu nyalametkeun kahirupan, bungkus dahareun, sareng mobil ...

  • About GTMSMART Delivery Service–Shippen To Europe
    21-08-17

    Ngeunaan Layanan Pangiriman GTMSMART & ...
    Éta mangrupikeun beban ka-4 bulan ieu, sareng ayeuna urang bakal angkat ka Pelabuhan Xiamen. Pengiriman ti Pelabuhan Xiamen ka Éropa. GTMSMART Gaduh sistem manajemen anu cekap cekap pikeun ngatur pesenan ku tukang jaga, jaga-jaga ...

  • Why More And More People Choose To Use Paper Plate?
    21-08-09

    Naha Langkung Seueur Jalma milih ...
    Naon piring kertasna? Pelat kertas sareng piring anu tiasa dianggo didamel tina kertas kualitas khusus anu dikuatkeun sareng lambar poliéte pikeun ngabuktikeun kabocoran. Produk ieu gampang dianggo pikeun ...

  • What Is The Paper Cup Making Machine ?
    21-08-02

    Naon Makalah Makalah Makalah ...
    Naon Mesin Pembuat Piala Kertas A. Naha éta cangkir kertas? Cangkir kertas mangrupikeun cangkir hiji-hiji anu didamel tina kertas sareng kanggo nyegah jalanna cairan tina cangkir kertas, biasana mah ...

  • Gtmsmart Shipped The Plastic Cup Making Machine To The Middle East
    21-07-24

    Gtmsmart Ngirim Piala Plastik ...
    Mesin Pembuat Piala Plastik Gtmsmart Ngirim Mesin Wétan Plastika Ka Wétan Tengah Pikeun padamel GTMSMART anu ngurus gudang, aranjeunna sibuk teuing bulan ieu, henteu ngan siap dimuat ka Amérika Kalér tapi ...

  • Multi-angle analysis of the difference between thermoforming and injection molding
    21-07-15

    Analisis multi-sudut tina diff ...
    Analisis multi sudut tina bédana thermoforming sareng suntikan kapang Thermoforming sareng suntikan suntik duanana mangrupikeun prosés pabrikan anu populér pikeun ngahasilkeun bagian plastik. Ieuh'...

  • ln July 2021 Gtmsmart shipped the Plastic thermoforming machine to North America.
    21-07-08

    Dinten Juli 2021 Gtmsmart dikintun ...
    Gtmsmart ngintunkeun mesin thermoforming Plastik ka Amérika Kalér. Produk utama kami kalebet Mesin Thermoforming Otomatis sareng Mesin Plastik Piala Thermoforming, Injeksi Moulding Machi ...

  • Thermoforming VS Injection Moulding
    21-07-01

    Thermoforming VS Suntik Campuran
    Thermoforming sareng cetakan suntikan duanana mangrupikeun prosés manufaktur anu populér pikeun ngahasilkeun bagian plastik. Ieu sababaraha pedaran singget ngeunaan aspek bahan, biaya, produksi, pagawean sareng ...

  • Why Do We Need To Use Plastic Cup Making Machine
    21-06-23

    Naha Urang Kedah Nganggo Plastik Cu ...
    Naha Urang Kedah Nganggo Mesin Pembuat Piala Plastik 1. Aplikasi plastik Plastik mangrupikeun bahan sintétik anu nampi tina sababaraha polimér organik. Éta tiasa gampang dibentuk janten ampir sagala bentuk ...

  • Plastics Material Used In Thermoforming Machine
    21-06-15

    Bahan Plastik Dipaké Dina Térmo ...
    Mesin termal anu biasa dianggo kalebet mesin termal cangkir plastik, Mesin Thermoforming Tekanan PLC, Mesin Thermoforming Piala Plastik Hidro Servo, Mesin Cetakan Injeksi Pinuh Otomatis ...

12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami: