Tilu Stasion Mesin Thermoforming

Mesin thermoforming ieu dipaké pikeun ngahasilkeun paménta tinggi disposable seger / kadaharan gancang, cangkir plastik buah, kotak, piring, wadah, sareng farmasi, PP, PS, PET, PVC, jsb.
  • PLC Pressure Thermoforming Machine With Three Stations
    Modél: HEY01

    Tekanan PLC Thermoforming Machi ...
    Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Tekanan Ieu Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, wadah tuangeun, wadah bungkus, jst) sareng thermopla ...

  • Large Layout 3 Station High Efficiency Thermoforming Machine GTM50
    Model: GTM50

    Tata Letak ageung 3 Stasion Tinggi ...
    Layout ageung 3 Stasion Efisiensi Tinggi Mesin Thermoforming: Pemanasan terpadu, pembentuk, punch sareng stasion stacking. Thermoformer nganggo épisién keramik épisiensi tinggi; péso laser mol ...

  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
    Modél: GTM51

    Tata Letak Sedeng 3 Stasion PP PET P ...
    GTMSMART gaduh pangalaman 20 taun dina produk anu aya hubunganana, mimiti taun 2000 garis cetakan tekanan listrik munggaran parantos dijalankeun, saatos 20 taun akumulasi panalungtikan, urang tiasa ngabuktoskeun ...

  • Three Station Fully Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM50

    Tilu Stasion Sepuh Otomatis Pl ...
    Mesin Thermoforming Pinuh Otomatis: Pemanasan terpadu, ngabentuk, nyabak sareng nyusun stasiun. Thermoformer nganggo épisién keramik épisiensi tinggi; kapang péso laser, efisiensi tinggi na ...

  • High Speed Automatic Pressure PET Thermoforming Machine
    Modél: GTM51

    Kacepetan Tekanan Otomatis PE ...
    Mesin Thermoforming PET Otomatis Tekanan Otomatis Ieu ngadopsi metoda pemanasan laminating, ngadopsi téknologi mindahkeun film punching, henteu aya polusi sekundér, tingkat sanitasi tinggi, hig ...

  • Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Modél: GTM54

    Thermoforming Plastik Otomatis ...
    Mesin terintegrasi Plastik otomatis ieu jenis terintegrasi sareng motong parantos réngsé dina hiji stasiun, anu khusus cocog pikeun nyetak lambar kalayan nyusut ageung sapertos PP. thermoforming ...

  • Three Stations Plastic Lid Thermoforming Machine
    Model: GTM63

    Tilu Stasion Tutup Tutup Plastik ...
    Mesin Panutup Thermoforming Tutup Plastik dioperasikeun ku man-interface, anu tiasa dianggo nyalira. Sistem dahar didorong ku ranté sareng éta ngadopsi metode ngabentuk sareng motong cam. Ieu otomatis sareng effi ...

Kirim pesen anjeun ka kami: