Mesin Ngabentuk Vakum Plastik

Mesin Ngabentuk Vakum Plastik Sistem kontrol PLC, pikeun APET, PETG, PS, PSPS, PP, PVC.
  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
    Modél: HEY05

    PLC Otomatis PP PVC Plastik Vac ...
    Vakum Thermoplastic Ngabentuk Mesin Pedaran Vakum ngabentuk, ogé katelah thermoforming, tekanan vakum ngabentuk atanapi kapang vakum, mangrupikeun prosedur numana lambaran bahan plastik dipanaskeun ...

  • Automatic Vacuum Forming Machine For Seedling Tray HEY15C
    Modél: HEY15C

    Mesin Ngabentuk Vakum Otomatis ...
    Aplikasi Mesin Ngabentuk Vakum Ieu utamina dianggo pikeun ngadamel baki pembibitan tatanén, sagala jinis bungkus tuangeun sareng pakakas.

Kirim pesen anjeun ka kami: