Wilujeng sumping ka

GTMSMART Mesin Co., Ltd.

GTMSMART Mesin Co., Ltd.nyaéta perusahaan téknologi luhur ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa. Produk utama urang kalebetMesin Thermoforming Otomatis jeung Mesin Thermoforming Piala PlastikMesin Ngabentuk Vakum Plastikmesin cangkir kertas, mesin mangkok kertas, mesin piring kertas jsb.Kami sapinuhna nerapkeun sistem manajemen ISO9001 sareng mastikeun ngawaskeun prosés produksi. Sadaya padamel kedah ngajantenkeun palatihan profesional sateuacan damel. Unggal prosés pangolahan sareng perakitan ngagaduhan standar téknis ilmiah anu ketat. Tim manufaktur anu hadé sareng sistem kualitas anu lengkep mastikeun akurasi pengolahan sareng perakitan, ogé stabilitas sareng reliabilitas produksi.

Kategori Produk

Kategori Produk

Mesin Thermoforming Cangkir Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah palastik (cangkir jelly, cangkir inuman, wadah bungkus, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA, jst.
Mesin thermoforming ieu dipaké pikeun ngahasilkeun paménta tinggi tina seger katuangan / kadaharan gancang, cangkir plastik buah, kotak, piring, wadah, sareng farmasi, PP, PS, PET, PVC, jsb.

Kirim pesen anjeun ka kami: