Produk

GTMSMART Mesin Co., Ltd.nyaéta perusahaan téknologi luhur ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa. Produk utama urang kalebetMesin Thermoforming Otomatis jeung Mesin Thermoforming Piala Plastik, Mesin suntik suntik, Mesin Ngabentuk Vakum PVC, Mesin cetak suntikan Eva jsb
  • PLC Pressure Thermoforming Machine With Three Stations
    Modél: HEY01

    Tekanan PLC Thermoforming Machi ...
    Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Tekanan Ieu Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, wadah tuangeun, wadah bungkus, jst) sareng thermopla ...

  • Automatic Hydraulic Plastic Flower Pot Thermoforming Machine HEY15B-2
    Modél: HEY15B-2

    Aliran Plastik Hidrolik Otomatis ...
    Aplikasi Mesin Ngadamel Pot Kembang Mesin Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik sareng liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, wadah bungkus ...

  • Automatic Plastic Flower Pot Making Machine HEY15B-3
    Modél: HEY15B-3

    Otomatis Plastik Kembang Pot Mak ...
    Aplikasi Mesin Ngadamel Pot Kembang Ieu Mesin Thermoforming Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik sareng liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, bungkus ...

  • Full Servo Plastic Cup Making Machine
    Modél: HEY12

    Ngadamel Piala Plastik Servo Pinuh Ku ...
    Aplikasi mesin pembuatan cangkir Mesin pembuatan cangkir utamina dianggo pikeun nginum cangkir susu, cangkir jeli sareng produk plastik sanés, sareng sajabana. Éta dioperasikeun ku interface manusa, anu tiasa dianggo sadayana ku ...

  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
    Modél: HEY05

    PLC Otomatis PP PVC Plastik Vac ...
    Vakum Thermoplastic Ngabentuk Mesin Pedaran Vakum ngabentuk, ogé katelah thermoforming, tekanan vakum ngabentuk atanapi kapang vakum, mangrupikeun prosedur numana lambaran bahan plastik dipanaskeun ...

  • Large Layout 3 Station High Efficiency Thermoforming Machine GTM50
    Model: GTM50

    Tata Letak ageung 3 Stasion Tinggi ...
    Layout ageung 3 Stasion Efisiensi Tinggi Mesin Thermoforming: Pemanasan terpadu, pembentuk, punch sareng stasion stacking. Thermoformer nganggo épisién keramik épisiensi tinggi; péso laser mol ...

  • Hydraulic Servo Plastic Cup Thermoforming Machine
    Modél: HEY11

    Hidrolik Servo Plastik Piala Ther ...
    Servo manjang ngadopsi sistem hidrolik sareng kontrol téknologi listrik. Éta mesin babandingan harga tinggi anu dikembangkeun dumasar kana paménta pasar pelanggan. Sakabeh mesin dikontrol ...

  • Automatic Vacuum Forming Machine For Seedling Tray HEY15C
    Modél: HEY15C

    Mesin Ngabentuk Vakum Otomatis ...
    Aplikasi Mesin Ngabentuk Vakum Ieu utamina dianggo pikeun ngadamel baki pembibitan tatanén, sagala jinis bungkus tuangeun sareng pakakas.

  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
    Modél: GTM51

    Tata Letak Sedeng 3 Stasion PP PET P ...
    GTMSMART gaduh pangalaman 20 taun dina produk anu aya hubunganana, mimiti taun 2000 garis cetakan tekanan listrik munggaran parantos dijalankeun, saatos 20 taun akumulasi panalungtikan, urang tiasa ngabuktoskeun ...

  • Medium-Speed Paper Plate Forming Machine HEY17
    Modél: HEY17

    Lempeng Kertas Laju Sedeng Ngabentuk ...
    Pedaran Produk Mesin ngadamel pelat kertas HEY17 nimukeun dumasar kana paménta pasar éta parantos ngahijikeun téknologi pneumatik sareng mékanika, anu langkung gancang, langkung seueur kaamanan-laksanakeun ...

  • Automatic Paper Bowl Making Machine HEY19
    Modél: HEY19

    Otomatis Kertas Mangkuk Ngadamel Mach ...

  • Automatic Paper Cup Forming Machine HEY18
    Modél: HEY18

    Piala Kertas Otomatis Ngabentuk Mach ...
    Aplikasi Mesin cangkir kertas ieu khususna pikeun produksi rupa-rupa cangkir kertas. Parameter Téknis Kertas Cangkir Ukuran 3-16 OZ Lembar Kandel (mm) 0.2-1.5 Bahan Baku Hiji-sisi atanapi dua-si ...

1234 Teras> >> Halaman 1/4

Kirim pesen anjeun ka kami: