Tentang Kami

Naha milih urang

GTMSMART Mesin Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi luhur ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa. Produk utama urang kalebet mesin Thermoforming, Mesin Thermoforming Plastik jeung Mesin Thermoforming Cangkir,Mesin ngabentuk vakum industri, Mesin nyieun cangkir kertasMesin nyieun mangkok kertas, Mesin nyieun piring kertas jsb.
Kami sapinuhna nerapkeun sistem manajemen ISO9001 sareng mastikeun ngawaskeun prosés produksi. Sadaya padamel kedah ngajantenkeun palatihan profesional sateuacan damel. Unggal prosés pangolahan sareng perakitan ngagaduhan standar téknis ilmiah anu ketat. Tim manufaktur anu hadé sareng sistem kualitas anu lengkep mastikeun akurasi pengolahan sareng perakitan, ogé stabilitas sareng reliabilitas produksi.

GTMSMART -CE

GTMSMART -CE

Tim

GTM gaduh tim téknis propésional anu didédikasikeun pikeun panilitian, pamekaran, sareng produksi efisiensi-tinggi, hemat énergi sareng ékstrusi lambar palastik anu otomatis pisan sareng alat-alat anu patali pikeun nyetak. Tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa lengkep sareng bijaksana: kalebet desain mesin sareng kapang sareng manufaktur, instalasi sareng komisioning, palatihan staf, sareng anu sanésna, sareng lulus sertifikasi kaamanan CE.

Palayanan

Kami dumasar kana sumanget milarian bebeneran tina kanyataan sareng sikep narékahan pikeun kaunggulan, merhatoskeun kana tren pangembangan mesin bungkus plastik, ngagabungkeun téknologi produksi canggih tina mesin bungkus plastik di bumi sareng luar negeri sareng kabutuhan konsumén, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan kualitas luhur mesin bungkus plastik sareng produk peralatan; Solusi anu pangsaéna sareng pre-sale komprehensif, penjualan, jasa purna jual sareng dukungan.

Perusahaan Kami

 

公司

 

Pabrik kami   

工厂

 

   Palanggan Kami (Produk di tempat pelanggan) 

 

在机客户

 

 Nganteurkeun


出货


Kirim pesen anjeun ka kami: