Opat Stasion Mesin Thermoforming

Mesin thermoforming ieu dipaké pikeun ngahasilkeun paménta tinggi disposable seger / kadaharan gancang, cangkir plastik buah, kotak, piring, wadah, sareng farmasi, PP, PS, PET, PVC, jsb.
  • Four Stations Large PP Plastic Thermoforming Machine
    Modél: GTM52

    Opat Stasion Plastik PP ageung T ...
    Opat Stasion Mesin Plastik Thermoforming Plastik ageung ngawangun, motong sareng nyusun dina hiji garis. Éta sadayana disetir ku motor servo, operasi stabil, low noise, efisiensi tinggi, cocog pikeun ...

  • Full-Automatic Disposable PP Thermoforming Machine
    Modél: GTM58

    Full-Otomatis Pakai PP Éta ...
    Mesin thermoforming otomatis otomatis Cocog pikeun ngabentuk lambar plastik sapertos PS, HIPS, PVC, PET, PP, sareng sajabana Hal éta utamina ngahasilkeun sababaraha kotak, piring, mangkok, baki éléktronik, tutup cangkir sareng anu sanés ...

  • Four Stations Automatic thermoforming machine
    Model: GTM59

    Opat Stasion Otomatis thermofo ...
    Mesin thermoforming otomatis mangrupikeun jinis mesin anyar anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun pasar sareng paménta konsumén. Mesin mangrupikeun jenis mesin otomatis multi-stasiun, anu ngagaduhan ...

Kirim pesen anjeun ka kami: