Mesin Thermoforming Cangkir

Mesin Thermoforming Piala Plastik Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (cangkir jelly, cangkir inuman, wadah bungkus, sareng sajabana) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA, jst.
  • Full Servo Plastic Cup Making Machine
    Modél: HEY12

    Ngadamel Piala Plastik Servo Pinuh Ku ...
    Aplikasi mesin pembuatan cangkir Mesin pembuatan cangkir utamina dianggo pikeun nginum cangkir susu, cangkir jeli sareng produk plastik sanés, sareng sajabana. Éta dioperasikeun ku interface manusa, anu tiasa dianggo sadayana ku ...

  • Hydraulic Servo Plastic Cup Thermoforming Machine
    Modél: HEY11

    Hidrolik Servo Plastik Piala Ther ...
    Servo manjang ngadopsi sistem hidrolik sareng kontrol téknologi listrik. Éta mesin babandingan harga tinggi anu dikembangkeun dumasar kana paménta pasar pelanggan. Sakabeh mesin dikontrol ...

Kirim pesen anjeun ka kami: