Mesin Thermoforming palastik

Mesin thermoforming ieu dipaké pikeun ngahasilkeun PLA / PP / APET/PS/PVC/EPS/OPS/NGintip/CPET wadah dahareun gancang disposable, kotak, piring, blows, bungkusan buah wadahna plastik,baki endogjst.
  • PLA Degradable Compostable Palastik dahar beurang Box Plate Saeful Dulang Thermoforming Mesin
    Modél: HEY01

    PLA Degradable Compostable Plast...

    PLA Degradable Plastik Dahar beurang Box Plate Bowl Baki Thermoforming Mesin Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Ieu Bahan anu cocog: PLA, PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEE...
  • Tilu Stasion Tekanan Negatip Ngabentuk Mesin HEY06
    Modél: HEY06

    Tekanan Negatip Tilu Stasion...

    Tilu Stasion Mesin Ngabentuk Tekanan Negatip HEY06 Aplikasi Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, bungkusan ...
  • PLC Tekanan Thermoforming Mesin Jeung Tilu Stasion HEY01
    Modél: HEY01

    PLC Tekanan Thermoforming Machi...

    Mesin Thermoforming Tekanan PLC Sareng Tilu Stasion HEY01 Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Tekanan Ieu Utamana pikeun ngahasilkeun rupa-rupa wadah plastik (baki endog, f...
  • Stasiun Tunggal Mesin Thermoforming Otomatis HEY03
    Modél: HEY03

    Thermof Otomatis Stasion Tunggal...

    Mesin Thermoforming Otomatis Stasion Tunggal, nganggo bagian olahan anu presisi, ngadukung kapang buatan diri, polishing eunteung, sistem operasi terpadu, gampang kahartos.
  • Opat Stasion ageung PP Plastik Thermoforming Mesin HEY02
    Modél: HEY02

    Opat Stasion ageung PP Plastik T ...

    Opat Stasion Besar PP Plastik Thermoforming Mesin ngabentuk, motong sareng tumpukan dina hiji garis.Ieu sagemblengna disetir ku motor servo, operasi stabil, noise low, efisiensi tinggi, cocog pikeun ...

Kirim pesen anjeun ka kami: