• Sedeng-Speed ​​Paper Plate Ngabentuk Mesin HEY120
    Modél: HEY120

    Lempeng Kertas Laju Sedeng Ngabentuk...

    Katerangan Produk Mesin pelat kertas HEY120 diciptakeun dumasar kana paménta pasar éta parantos ngahijikeun pneumatik sareng téknologi mékanik, anu langkung gancang, langkung seueur kaamanan-perfor ...

Kirim pesen anjeun ka kami: