Kertas Ngabentuk Mesin

  • Otomatis Piala Paper Ngabentuk Mesin HEY110B
    Modél: HEY110B

    Piala Kertas Otomatis Ngabentuk Mesin...

    Aplikasi Mesin cangkir kertas ieu utamana pikeun produksi rupa-rupa cangkir kertas.Paper Cup Ngabentuk Mesin Parameter Téknis Paper Cup Ukuran 3-16 OZ Lambaran Kandel (mm) 0.2-1.5 Atah M...
  • Single pe coated Paper Piala Nyieun Mesin HEY110A
    Modél: HEY110A

    Tunggal pe coated Paper Piala Makin ...

    Aplikasi Cangkir kertas anu diproduksi ku HEY18A tunggal mesin pelapis kertas anu dilapisan tiasa dianggo pikeun tèh, kopi, susu, és krim, jus sareng cai.Fitur Ieu parabot idéal pikeun ngahasilkeun single-s ...
  • High Speed ​​PLA Paper Piala Mesin HEY110C
    Modél: HEY110C

    Mesin Piala Kertas PLA Laju Luhur ...

    Aplikasi Mesin cangkir kertas anu gancang tiasa dianggo pikeun tèh, kopi, susu, és krim, jus sareng cai.Parameter Téknis Paper Cup Ukuran RANGE 2 ~~ 12OZ Speed ​​90~~120pc / mnt Paper cup luhur di ...
  • Sedeng-Speed ​​Paper Plate Ngabentuk Mesin HEY120
    Modél: HEY120

    Lempeng Kertas Laju Sedeng Ngabentuk...

    Katerangan Produk Mesin pelat kertas HEY120 diciptakeun dumasar kana paménta pasar éta parantos ngahijikeun pneumatik sareng téknologi mékanik, anu langkung gancang, langkung seueur kaamanan-perfor ...
  • 18-35OZ Paper Ember Nyieun Mesin HEY100-145
    Modél: HEY100-145

    18-35OZ Kertas Ember Nyieun Mesin...

    Sealing handap cangkir kertas ku sistem hawa panas Leister CERAMIC, BRAND BANKO.Gampang nyieun cangkir ukuran béda ku cara ngarobah molds.Cup samping sealing ku ultrasonic.Ganda PE palapis cangkir kertas ...
  • Mesin Goblet Kertas HEY111
    model:

    Mesin Goblet Kertas HEY111

    Mesin cangkir kertas nganggo 2 pelat péngkolan pikeun ngabéréskeun sadayana prosedur ngabentuk cangkir, sareng sampurna ditingkatkeun sareng ngagentos mesin piala kertas 3 péngkolan lami, anu saderhana pisan ...
  • Mesin Leungeun Piala Kertas HEY145
    Modél: HEY145

    Mesin Leungeun Piala Kertas HEY145

    Paper Cup & Bowl Sleeve Machine Model Parameter Téknis Ultrasonic Paper Cup Sleeve Machine Paper Bowl Ukuran 6 oz-16 oz (kapang ditukeurkeun) jangkungna nepi ka 125 mm Raw Materi...
  • 130-180 OZ Paper Ember Nyieun Mesin HEY100-220
    Modél: HEY100-220

    130-180 OZ Kertas Ember Nyieun M...

    Fitur 1.Paper mesin LIPI jeung plat péngkolan ganda, hadé pikeun ngumpulkeun cup rengse.2.Ultrasonic sealing stasiun keur las samping cup.3. Dua stasiun Hot air station pikeun ...
  • Otomatis Paper Bowl Nyieun Mesin HEY105
    Modél: HEY105

    Otomatis Paper Bowl Nyieun Mach...

    Aplikasi Paper Bowl Making Machine mangrupikeun mesin ngabentuk otomatis multi-stasiun anu ngadopsi nyoco kertas otomatis, sealing, ngeusian minyak, bottoming, pemanasan, knurling sareng crimping.Sapertos...
  • Punching sarta motong Mesin HEY140-950
    Modél: HEY140-950

    Mesin Punching sareng Cutting HEY...

    Aplikasi Mesin ieu ngadopsi téknologi motong paeh stamping otomatis, terus-terusan motong sareng ngabersihkeun runtah produk kertas wéb, salian ti pembagian tanaga kerja dina traditi ...
  • 6 Warna Mesin Flexo Printing HEY130-6-860
    Modél: HEY130-6-860

    6 Warna Mesin Percetakan Flexo H ...

    Parameter Téknis Laju percetakan 55m-60m/min Warna percetakan 6 warna Nyitak max lebar 850mm Unwind roll lebar 860mm Unwind roll diaméterna 1300mm Rewind roll max diameter...
  • 4 Warna Mesin Printing Flexo HEY130
    Modél: HEY130

    4 Warna Mesin Percetakan Flexo H ...

    Parameter Téknis Laju percetakan 55m-60m/min Warna percetakan 4 warna Nyitak max lebar 940mm Unwind roll lebar 950mm Unwind roll diaméterna 1300mm Rewind roll max diaméterna 130...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami: