• Otomatis Piala Paper Ngabentuk Mesin HEY110B
    Modél: HEY110B

    Piala Kertas Otomatis Ngabentuk Mesin...

    Aplikasi Mesin cangkir kertas ieu utamana pikeun produksi rupa-rupa cangkir kertas.Paper Cup Ngabentuk Mesin Parameter Téknis Paper Cup Ukuran 3-16 OZ Lambaran Kandel (mm) 0.2-1.5 Atah M...
  • Single pe coated Paper Piala Nyieun Mesin HEY110A
    Modél: HEY110A

    Tunggal pe coated Paper Piala Makin ...

    Aplikasi Cangkir kertas anu diproduksi ku HEY18A tunggal mesin pelapis kertas anu dilapisan tiasa dianggo pikeun tèh, kopi, susu, és krim, jus sareng cai.Fitur Ieu parabot idéal pikeun ngahasilkeun single-s ...
  • High Speed ​​PLA Paper Piala Mesin HEY110C
    Modél: HEY110C

    Mesin Piala Kertas PLA Laju Luhur ...

    Aplikasi Mesin cangkir kertas anu gancang tiasa dianggo pikeun tèh, kopi, susu, és krim, jus sareng cai.Parameter Téknis Paper Cup Ukuran RANGE 2 ~~ 12OZ Speed ​​90~~120pc / mnt Paper cup luhur di ...
  • Mesin Goblet Kertas HEY111
    model:

    Mesin Goblet Kertas HEY111

    Mesin cangkir kertas nganggo 2 pelat péngkolan pikeun ngabéréskeun sadayana prosedur ngabentuk cangkir, sareng sampurna ditingkatkeun sareng ngagentos mesin piala kertas 3 péngkolan lami, anu saderhana pisan ...
  • Mesin Leungeun Piala Kertas HEY145
    Modél: HEY145

    Mesin Leungeun Piala Kertas HEY145

    Paper Cup & Bowl Sleeve Machine Model Parameter Téknis Ultrasonic Paper Cup Sleeve Machine Paper Bowl Ukuran 6 oz-16 oz (kapang ditukeurkeun) jangkungna nepi ka 125 mm Raw Materi...

Kirim pesen anjeun ka kami: