• 18-35OZ Paper Ember Nyieun Mesin HEY100-145
    Modél: HEY100-145

    18-35OZ Kertas Ember Nyieun Mesin...

    Sealing handap cangkir kertas ku sistem hawa panas Leister CERAMIC, BRAND BANKO.Gampang nyieun cangkir ukuran béda ku cara ngarobah molds.Cup samping sealing ku ultrasonic.Ganda PE palapis cangkir kertas ...
  • 130-180 OZ Paper Ember Nyieun Mesin HEY100-220
    Modél: HEY100-220

    130-180 OZ Kertas Ember Nyieun M...

    Fitur 1.Paper mesin LIPI jeung plat péngkolan ganda, hadé pikeun ngumpulkeun cup rengse.2.Ultrasonic sealing stasiun keur las samping cup.3. Dua stasiun Hot air station pikeun ...
  • Mesin Leungeun Piala Kertas HEY145
    Modél: HEY145

    Mesin Leungeun Piala Kertas HEY145

    Paper Cup & Bowl Sleeve Machine Model Parameter Téknis Ultrasonic Paper Cup Sleeve Machine Paper Bowl Ukuran 6 oz-16 oz (kapang ditukeurkeun) jangkungna nepi ka 125 mm Raw Materi...
  • Otomatis Paper Bowl Nyieun Mesin HEY105
    Modél: HEY105

    Otomatis Paper Bowl Nyieun Mach...

    Aplikasi Paper Bowl Making Machine mangrupikeun mesin ngabentuk otomatis multi-stasiun anu ngadopsi nyoco kertas otomatis, sealing, ngeusian minyak, bottoming, pemanasan, knurling sareng crimping.Sapertos...

Kirim pesen anjeun ka kami: