• Punching sarta motong Mesin HEY140-950
    Modél: HEY140-950

    Mesin Punching sareng Cutting HEY...

    Aplikasi Mesin ieu ngadopsi téknologi motong paeh stamping otomatis, terus-terusan motong sareng ngabersihkeun runtah produk kertas wéb, salian ti pembagian tanaga kerja dina traditi ...
  • 6 Warna Mesin Flexo Printing HEY130-6-860
    Modél: HEY130-6-860

    6 Warna Mesin Percetakan Flexo H ...

    Parameter Téknis Laju percetakan 55m-60m/min Warna percetakan 6 warna Nyitak max lebar 850mm Unwind roll lebar 860mm Unwind roll diaméterna 1300mm Rewind roll max diameter...
  • 4 Warna Mesin Printing Flexo HEY130
    Modél: HEY130

    4 Warna Mesin Percetakan Flexo H ...

    Parameter Téknis Laju percetakan 55m-60m/min Warna percetakan 4 warna Nyitak max lebar 940mm Unwind roll lebar 950mm Unwind roll diaméterna 1300mm Rewind roll max diaméterna 130...
  • 4 Warna Flexo Printing sarta motong Mesin HEY150-480
    Modél: HEY150-480

    4 Warna Flexo Printing jeung Cutti...

    Parameter Téknis Laju percetakan 50m-60/min Warna percetakan 4 warna Lebar percetakan max 480mm Lebar tuang 490mm Diaméterna unwinding max 600mm Max pungkal di...

Kirim pesen anjeun ka kami: