. Cina Medium Layout 3 Station PP pepet PS PVC Plastik Thermoforming Mesin pabrik jeung pabrik |GTSMART

Sedeng Layout 3 Station PP pepet PS PVC Mesin Thermoforming Plastik

Modél: HEY01
  • Sedeng Layout 3 Station PP pepet PS PVC Mesin Thermoforming Plastik
Pananya Ayeuna

Rincian produk

Tag produk

Video

Bubuka produk

IeuSedeng Layout 3 Station PP pepet PS PVC Mesin Thermoforming Plastikadopts metoda pemanasan laminating, adopts téhnologi pindah pilem punching, euweuh polusi sekundér, tingkat Saniter tinggi, koefisien kaamanan produksi tinggi, nyimpen tanaga gawé, pakakas set tekanan positif / tekanan négatip / positif jeung négatip tekanan otomatis molding, punching, motong , manipulator keupeul tumpukan cacah dina garis produksi pikeun ngalengkepan terus, produk conveying otomatis.

Fitur

  1. Parabot ThermoformingIntegrated ngabentuk (di-kapang motong), stacking, runtah stasiun pungkal, perlakuan stock lambar leuwih lancar, sarta konsumsi énergi anu kirang.
  2. Ngabentuk stasiun ngagunakeun struktur beusi matak teguh, loyog jeung crankshaft roller bearing pikeun mastikeun ngabentuk sampurna.
  3. The workbench on stasiun ngabentuk ieu dilengkepan sirah manjang bantu servo-disetir bebas sangkan produk ngabentuk sampurna.
  4. Stasiun ngabentuk naek struktur tegangan bar, ku kituna stasiun ngabentuk boga fungsi motong di-kapang sarta mastikeun umur layanan panjang tina péso motong.

Spésifikasi konci Mesin Thermoforming palastik

Modél

HEY01-6040

HEY01-6850

HEY01-7561

Wewengkon ngabentuk Max (mm2)

600x400

680x500

750x610

3 Stasion

Ngabentuk, motong, tumpukan

Lembar Lebar (mm) 350-720
Ketebalan lambar (mm) 0.2-1.5
Max.Dia.Gulungan Lembar (mm) 800
Ngabentuk Mold Stroke (mm) Kapang luhur 150, kapang handap 150
Konsumsi Daya 60-70KW / H
Ngabentuk kapang Lebar (mm) 350-680
Max.Jero kabentuk (mm) 100
Motong Mold Stroke (mm) Kapang luhur 150,

Kapang handap 150

Max.Wewengkon motong (mm2)

600x400

680x500

750x610

Gaya motong (ton) 40
Laju garing (siklus / mnt) Max 30
Métode Cooling Produk Ku Cooling Cai
Pompa vakum UniverstarXD100
Sasayogian tanaga 3 fase 4 garis 380V50Hz
Max.Daya pemanasan 121.6
Max.Daya Sakabeh Mesin (kw) 160
Max.Diménsi Mesin (L * W * H) (mm) 11000 × 2200 × 2500
Beurat Sakabeh Mesin (T) ≈11

 

20 taun pangalaman

GTSMART Mesin Co., Ltd.nyaéta perusahaan téknologi inovatif anu ngahijikeun téknologi, industri sareng perdagangan.Utamana ngembang sareng ngahasilkeun rupa-rupa jinis alat produksi otomatis precision tinggi.

Séri GTM anu nembé dikembangkeun tina garis produksi molding pencét hawa otomatis kalebet:Unit dahar, Unit pre-panas, Unit ngabentuk, Unit blanking nangtung, Unit tumpukan, Unit besi tua pungkal, punching motong na stacking tilu-dina-hiji Unit blanking horizontal, Unit panyiri online, jsb, nu bisa digabungkeun jeung garis produksi fléksibel. nurutkeun sarat produksi béda konsumén.

Loba dipaké dinaPP, pepet, PS, PVC, OPS, ngintip, PLA, CPEmolding tekanan hawa bata bahan produksi

Aplikasi
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids
  • Rupa-rupa lids

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Disarankeun

    Langkung +

    Kirim pesen anjeun ka kami: