Mesin bantu

  • Ngabentuk Mesin Inline Crusher HEY26A
    Modél: HEY26A

    Ngabentuk Mesin Inline Crusher H ...

    Aplikasi Ngabentuk Mesin Inline Crusher ieu dipaké pikeun rancang panyalindungan lingkungan nginum cangkir, mangkok jeung bungkusan séjén Mechanical (multi stasiun) cocog pamakéan.Dina pro produksi ...
  • Piala Ngabentuk Mesin Inline Crusher HEY26B
    Modél: HEY26B

    Piala Ngabentuk Mesin Inline naksir ...

    Aplikasi HEY26 séri crushing sareng mesin daur ulang cocog pikeun cocog sareng mesin perlindungan lingkungan nginum cangkir, mangkok sareng mesin bungkusan sanésna (mesin pembuatan cangkir, plastik ...
  • Mékanis Arm HEY27
    Modél: HEY27

    Mékanis Arm HEY27

    Aplikasi Manipulator ieu ngagaduhan ciri kecepatan tinggi, efisiensi tinggi sareng stabilitas ngaliwatan desain optimasi produk.Dina raraga ngaronjatkeun produksi suctio aslina ...
  • Rim Roller HEY14
    Modél: HEY14

    Rim Roller HEY14

    Fitur 1.Integrated design, cangkir serat optik, efisiensi tinggi, konsumsi énergi low.2. Méré tinimbangan kana dua fungsi curling jeung cacah.3.Edge screw dijieunna tina tambaga, nu mor ...
  • Ganda Piala cacah tur Single Mesin Packing HEY13
    Modél: HEY13

    Cangkir Ganda cacah sareng P...

    Aplikasi The Double Cup Counting and Single Packing Machine cocog pikeun: Piala Udara, Cangkir Teh Susu, Piala Kertas, Cangkir Kopi, Piala Plum Blossom (10-100 pakét tunggal anu tiasa diitung), sareng régulasi sanésna ...
  • Ganda mékanis leungeun punching liang Mesin HEY25
    Modél: HEY25

    Ganda Mekanik Leungeun Punching ...

    Aplikasi Punching Hole Mesin Utamana pikeun punching liang tina rupa-rupa peti plastik (lids, peti buah, peti pakét, pot kembang, jsb).
  • Sabuk Tipe Piala Stacking Mesin HEY16A
    Modél: HEY16A

    Sabuk Tipe Piala Stacking Mesin H...

    Mesin tumpukan cangkir aplikasi dianggo pikeun ngangkut cangkir saatos diproduksi ku mesin pembuatan cangkir ka bagian tumpang tindih cangkir anu ditunjuk pikeun tumpang tindih cangkir, jangkungna cangkir ...
  • Disposable Palastik dahar beurang Box Piala Food Wadahna Produsén Supplier
    model:

    Piala kotak dahar beurang plastik disposable...

    Rincian Produk Nami Produk Disposable Plastik Lunch Box Cup Wadah Makanan Bahan APET, PETG, PS, PSPS, PP, PVC Custom Order Narima Pamakéan Bungkusan dahareun, inuman, jus, inuman, susu,...
  • Piala Tilting Stacking jeung Mesin Packing HEY16
    Modél: HEY16

    Cangkir Tilting Susun sareng Bungkusan...

    Aplikasi Ieu dipaké pikeun otomatis cup cara ngadengdekkeun stacking na packing.
  • PLA Biodegradable Jagung Aci Plastik Dahareun bungkusan Dulang Wadahna Supplier
    model:

    PLA Biodegradable Aci Jagung Pl...

    Bungkusan dahareun plastik biodegradable Rincian Produk Ngaran Produk Biodegradable Plastik Disposable Wadah Makanan Bahan PLA biodegradable Pesenan Adat Narima Pamakéan F...

Kirim pesen anjeun ka kami: