PLC Otomatis PP PVC Plastik Vakum Ngabentuk Mesin

Modél: HEY05
  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
Enquiry Ayeuna

Detil Produk

Tanda Produk

Pidéo

Vakum Thermoplastic Ngabentuk Mesin Pedaran

Ngabentuk vakum, ogé katelah thermoforming, tekanan vakum ngabentuk atanapi nyetak vakum, mangrupikeun prosedur numana lambaran bahan palastik dipanaskeun ngawangun cara anu tangtu.

PLC Otomatis Plastik Vakum Ngabentuk Mesin: Utamana pikeun produksi rupa-rupa peti plastik ( dulang endog, wadah buah, wadah bungkus, jsb) kalayan lambaran termoplastik, sapertos APET, PETG, PS, PSPS, PP, PVC,jsb.

Kauntungan produk

  1. Ieu Mesin Ngabentuk Vakum Ngagunakeun sistem kontrol PLC, servo drive pelat kapang luhur sareng handap, sareng tuang servo, anu bakal langkung stabil sareng presisi.
  2. Antarmuka komputer-manusa kalayan layar kontak definisi tinggi, anu tiasa ngawas kaayaan operasi sadaya setting parameter.

  3. The Mesin ngabentuk vakum plastik Fungsi diagnosis diri Terapan, anu tiasa sacara real-time nembongkeun inpormasi direcahna, gampang dioperasikeun na pangropéa.
  4. Mesin ngabentuk vakum pvc tiasa nyimpen sababaraha parameter produk, sareng debugging gancang nalika ngahasilkeun produk anu béda.

Spesifikasi Mesin Ngabentuk Vakum Otomatis

Modél HEY05A HEY05B
Kadali Silinder hawa Servo
Wangun Area (L * W) 1350 * 760 mm
Pilihan Daérah Ngawangun Anu Disesuaikan (L * W) 1220 * 760 / 900mm, 1350 * 900mm, 1500 * 760 / 900mm
Daya Mesin Sakabeh Max. 50kw
Daya pemanasan Max. 40kw
Konsumsi Daya Rata-rata Sakitar 25kw
Métode manaskeun Élmu inframerah-radiasi
Frékuénsi Gawé 4-24 kali / mnt
Ngabentuk Jangkungna Max. 240mm (kapang jalu), Max. 200 (kapang Awéwé)
Kandel Lambaran 0,1-2,5 mm
Lebar Lambaran 450-800mm
Komprési hawa 0.6-0.7 Mpa
Kuantitas Pasokan Udara 1,5-2 m3 / mnt
Laju Aliran Vakum 100 m3 / jam
Kakuatan 3kw
Vakum pamungkas 5mbar
Pasokan Cai 350kg / jam
Sasayogian tanaga   Tilu Fase Opat Garis 380V 50 / 60HZ
Diménsi Mesin 8900 * 1800 * 2600mm
Beurat Mesin Sakabeh Sakitar 4500 kg
Aplikasi
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Disarankeun

    Langkung +

    Kirim pesen anjeun ka kami: