Mesin Thermoforming Plastik

Mesin thermoforming ieu dipaké pikeun ngahasilkeun paménta tinggi disposable seger / kadaharan gancang, cangkir plastik buah, kotak, piring, wadah, sareng farmasi, PP, PS, PET, PVC, jsb.
  • PLC Pressure Thermoforming Machine With Three Stations
    Modél: HEY01

    Tekanan PLC Thermoforming Machi ...
    Perkenalan Produk Mesin Thermoforming Tekanan Ieu Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik (baki endog, wadah buah, wadah tuangeun, wadah bungkus, jst) sareng thermopla ...

  • Automatic Hydraulic Plastic Flower Pot Thermoforming Machine HEY15B-2
    Modél: HEY15B-2

    Aliran Plastik Hidrolik Otomatis ...
    Aplikasi Mesin Ngadamel Pot Kembang Mesin Mesin Thermoforming Ieu Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik sareng liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, wadah bungkus ...

  • Automatic Plastic Flower Pot Making Machine HEY15B-3
    Modél: HEY15B-3

    Otomatis Plastik Kembang Pot Mak ...
    Aplikasi Mesin Ngadamel Pot Kembang Ieu Mesin Thermoforming Utamana pikeun produksi rupa-rupa wadah plastik sareng liang (pot kembang, wadah buah, tutup kalayan liang, bungkus ...

  • Large Layout 3 Station High Efficiency Thermoforming Machine GTM50
    Model: GTM50

    Tata Letak ageung 3 Stasion Tinggi ...
    Layout ageung 3 Stasion Efisiensi Tinggi Mesin Thermoforming: Pemanasan terpadu, pembentuk, punch sareng stasion stacking. Thermoformer nganggo épisién keramik épisiensi tinggi; péso laser mol ...

  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
    Modél: GTM51

    Tata Letak Sedeng 3 Stasion PP PET P ...
    GTMSMART gaduh pangalaman 20 taun dina produk anu aya hubunganana, mimiti taun 2000 garis cetakan tekanan listrik munggaran parantos dijalankeun, saatos 20 taun akumulasi panalungtikan, urang tiasa ngabuktoskeun ...

  • Three Station Fully Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM50

    Tilu Stasion Sepuh Otomatis Pl ...
    Mesin Thermoforming Pinuh Otomatis: Pemanasan terpadu, ngabentuk, nyabak sareng nyusun stasiun. Thermoformer nganggo épisién keramik épisiensi tinggi; kapang péso laser, efisiensi tinggi na ...

  • High Speed Automatic Pressure PET Thermoforming Machine
    Modél: GTM51

    Kacepetan Tekanan Otomatis PE ...
    Mesin Thermoforming PET Otomatis Tekanan Otomatis Ieu ngadopsi metoda pemanasan laminating, ngadopsi téknologi mindahkeun film punching, henteu aya polusi sekundér, tingkat sanitasi tinggi, hig ...

  • Four Stations Large PP Plastic Thermoforming Machine
    Modél: GTM52

    Opat Stasion Plastik PP ageung T ...
    Opat Stasion Mesin Plastik Thermoforming Plastik ageung ngawangun, motong sareng nyusun dina hiji garis. Éta sadayana disetir ku motor servo, operasi stabil, low noise, efisiensi tinggi, cocog pikeun ...

  • Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Modél: GTM54

    Thermoforming Plastik Otomatis ...
    Mesin terintegrasi Plastik otomatis ieu jenis terintegrasi sareng motong parantos réngsé dina hiji stasiun, anu khusus cocog pikeun nyetak lambar kalayan nyusut ageung sapertos PP. thermoforming ...

  • Full-Automatic Disposable PP Thermoforming Machine
    Modél: GTM58

    Full-Otomatis Pakai PP Éta ...
    Mesin thermoforming otomatis otomatis Cocog pikeun ngabentuk lambar plastik sapertos PS, HIPS, PVC, PET, PP, sareng sajabana Hal éta utamina ngahasilkeun sababaraha kotak, piring, mangkok, baki éléktronik, tutup cangkir sareng anu sanés ...

  • Four Stations Automatic thermoforming machine
    Model: GTM59

    Opat Stasion Otomatis thermofo ...
    Mesin thermoforming otomatis mangrupikeun jinis mesin anyar anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun pasar sareng paménta konsumén. Mesin mangrupikeun jenis mesin otomatis multi-stasiun, anu ngagaduhan ...

  • Single Station Automatic Thermoforming machine
    Model: GTM55

    Tunggal Stasion Thermof Otomatis ...
    Mesin Thermoforming Otomatis Stasion Tunggal, ngagunakeun bagian anu diolah sacara presisi, ngadukung cetakan buatan diri, polesan eunteung, sistem operasi terpadu, gampang kahartos.

12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami: