Mesin Ngadamel Pelat Kertas

  • Medium-Speed Paper Plate Forming Machine HEY17
    Modél: HEY17

    Lempeng Kertas Laju Sedeng Ngabentuk ...
    Pedaran Produk Mesin ngadamel pelat kertas HEY17 nimukeun dumasar kana paménta pasar éta parantos ngahijikeun téknologi pneumatik sareng mékanika, anu langkung gancang, langkung seueur kaamanan-laksanakeun ...

Kirim pesen anjeun ka kami: