Mesin Ngadamel Piala Kertas

  • Automatic Paper Cup Forming Machine HEY18
    Modél: HEY18

    Piala Kertas Otomatis Ngabentuk Mach ...
    Aplikasi Mesin cangkir kertas ieu khususna pikeun produksi rupa-rupa cangkir kertas. Parameter Téknis Kertas Cangkir Ukuran 3-16 OZ Lembar Kandel (mm) 0.2-1.5 Bahan Baku Hiji-sisi atanapi dua-si ...

  • Single PE Coated Paper Cup Making Machine HEY18A
    Modél: HEY18A

    Single PE dilapis Piala Piala Makin ...
    Aplikasi Kertas cangkir anu dihasilkeun ku HEY18A mesin PE cup dilapis tunggal PE tiasa dianggo kanggo téh, kopi, susu, és krim, jus sareng cai. Fitur Éta alat anu idéal pikeun ngahasilkeun sék ...

Kirim pesen anjeun ka kami: