Perenah Sedeng 3 Stasion PP PET PS Mesin Plastik Thermoforming Plastik

Modél: GTM51
  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
Enquiry Ayeuna

Detil Produk

Tanda Produk

Pidéo

Bubuka Produk

Ieu Perenah Sedeng 3 Stasion PP PET PS Mesin Plastik Thermoforming Plastik ngadopsi metoda pemanasan laminating, ngadopsi téknologi mindahkeun pilem punching, teu aya polusi sekundér, tingkat sanitasi tinggi, koefisien kaamanan produksi tinggi, nyimpen tanaga gawé, alat-alatna set tekanan positif / tekanan négatip / tekanan positif sareng négatip nyetak otomatis, nyabak, motong , manipulator nangkep ngitung tumpukan dina garis produksi pikeun ngarengsekeun kontinyu, produk otomatis ngirimkeun.

Fitur

  1. Parabot Thermoforming Pembentukan terintegrasi (motong di-kapang), susun, stasiun péngkolan runtah, pangobatan stok lambar langkung lancar, sareng konsumsi énérgi kirang.
  2. Ngabentuk stasiun nganggo struktur beusi cor anu teges, dicocogkeun sareng crankshaft bantalan roller pikeun mastikeun formasi anu sampurna.
  3. Workbench dina stasiun ngabentuk dilengkepan sirah manjang bantu bantu servo-driven bebas pikeun ngahasilkeun produk anu sampurna.
  4. Stasion pembentuk ningkatkeun struktur palang tegangan, sahingga stasiun pembentuk ngagaduhan fungsi motong di-kapang sareng mastikeun umur jasa anu langkung panjang tina péso motong.

Mesin Thermoforming Plastik Spesifikasi Konci

Modél

GTM51 3 Stasion

Area ngabentuk maksimum

760x540 mm

Area ngabentuk minimum

375x350 mm

Diménsi kapang maksimum

780x560 mm

Beurat kapang Max (Unggal workstation)

300kg

Jangkungna dina bahan lambar janten bagian

150 mm

Jangkungna handapeun bahan lambar janten bagian

150 mm

Laju daur garing

45 siklus / mnt

Lebar pilem maksimum

810mm

Tekanan operasi

6bar

Pangalaman 20 taun

GTMSMART Mesin Co., Ltd.. nyaéta perusahaan téknologi inovatif ngahijikeun téknologi, industri sareng perdagangan. Utamana ngembangkeun sareng ngahasilkeun sababaraha jinis peralatan produksi otomatis presisi tinggi.

Serial GTM anu nembé dikembangkeun tina garis produksi cetakan hawa anu otomatis pinuh kalebet: unit tuang, unit pre-pemanasan, ngabentuk unit, unit kosong kosong, unit tumpukan, unit gulungan besi tua, punchting motong sareng susun unit blanking horisontal tilu-dina-hiji, unit panyiri online, sareng sajabana, anu tiasa digabungkeun sareng jalur produksi anu fleksibel nurutkeun sarat produksi anu béda tina palanggan.

Lega dianggo dina PP, PET, PS, PVC, OPS, PEEK, PLA, CPE tekanan hawa bata bata tina bahan produksi

Aplikasi
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Disarankeun

    Langkung +

    Kirim pesen anjeun ka kami: