Hidrolik Servo Plastik Mesin Piala Thermoforming

Modél: HEY11
  • Hydraulic Servo Plastic Cup Thermoforming Machine
Enquiry Ayeuna

Detil Produk

Tanda Produk

Pidéo

Aplikasi Mesin Piala Thermoforming

Kabeh Mesin Thermoforming Piala Plastikdikawasa ku hidrolik sareng servo, kalayan tuang lambaran inverter, sistem hidrolik didorong, servo manjang, ieu ngajantenkeun éta ngagaduhan operasi anu stabil sareng produk bérés kalayan kualitas luhur. Utamana pikeun produksirupa-rupa wadah plastik kalayan jero formed180mm kabentuk (cangkir jelly, cangkir inuman, wadah bungkus, sareng sajabana) kalayan lambaran termoplastik, sapertos PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA, jst.

Fitur Mesin Pembuat Piala

  1. Ngagunakeun sistem hidrolik sareng kontrol téknologi listrik pikeun manjang servo. Éta mesin babandingan harga tinggi anu dikembangkeun dumasar kana paménta pasar pelanggan.
  2.  Mesin pembuatan cangkir plastik sadayana dikawasa ku hidrolik sareng servo, kalayan tuang inverter, sistem hidrolik didorong, servo manjang, ieu ngajantenkeun operasi anu stabil sareng produk bérés kalayan kualitas luhur.

Mesin Thermoforming Cup Making Machine Spésifikasi Téknis

 (Modél) HEY11A HEY11B HEY11C
Ngabentuk Area 730x420 mm 750 * 520 mm 850 * 560 mm
Lebar lambaranana 600-730 mm 680-750 mm 780-850 mm
Max. Ngabentuk jero 220 mm 180 mm 180 mm
Élmu anu dipeunteun kakuatan 130kw 140kw 150kw
Mesin beurat total 6T 7T 7T
Kakuatan motor 11kw 15kw 15kw
Bahan baku anu lumaku PP, PS, PET, HIPS, PE, PLA
 Kandel lambaran 3,0 mm
Diménsi 4700x1600x3100mm
Frékuénsi damel <35
Kakuatan motor 15kw
Sasayogian tanaga 380V / 50HZ
Suplai tekanan 0,8
Maks. Konsumsi cai 3.8
Konsumsi cai 20
Sistem kontrol PLC
Aplikasi
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids
  • Various types of lids

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Disarankeun

    Langkung +

    Kirim pesen anjeun ka kami: