Mesin Bantu

  • Mechanical Arm HEY27
    Modél: HEY27

    Mékanis Lengan HEY27
    Aplikasi Manipulator ieu ngagaduhan ciri kagancangan, efisiensi tinggi sareng stabilitas ngalangkungan desain optimasi produk. Dina raraga ningkatkeun produksi suctio asli ...

  • Rim Roller HEY14
    Model: HEY14

    Rim Roller HEY14
    Fitur 1. Desain terpadu, cangkir serat optik, efisiensi tinggi, konsumsi énergi rendah. 2. Méré pertimbangan kana dua fungsi ngagulung sareng ngitung. 3. Tepi sekrup didamel tina tambaga, anu ...

  • Forming Machine Inline Crusher HEY03
    Modél: HEY03

    Ngabentuk Mesin Inline Crusher H ...
    Aplikasi HEY03 séri ngaremuk sareng mesin daur ulang dianggo pikeun ngadamel cangkir nginum perlindungan lingkungan, mangkok sareng bungkusan mékanis anu sanés (multi stasiun) anu cocog. Dina p ...

  • Forming Machine Inline Crusher HEY26
    Model: HEY26

    Ngabentuk Mesin Inline Crusher H ...
    Aplikasi HEY26 seri ngarecahna sareng mesin daur ulang cocog pikeun nyocogkeun mesin panyalindungan lingkungan cangkir minum, mangkok sareng mesin kemasan sanésna (mesin pembuatan cangkir, suctio plastik ...

  • Disposable Plastic Lunch Box Cup Food Container Manufacturer Supplier
    Modél:

    Pakét Kotak dahar beurang Plastik Pakai ...
    Detil Produk Nami Produk Pakai Plastik Lunch Box Cup Wadah Bahan Wadah APET, PETG, PS, PSPS, PP, Pesenan Adat PVC Nampi Panggunaan Bungkus pangan, inuman, jus, inuman, susu, ...

Kirim pesen anjeun ka kami: